Denní menu



...

Denní menu pro tento den nebylo vyplněno.

Nezkusíme to jinde?
  Restaurace v okolí

  Jídelní lístek


Pstruh lososovitý, karotka, kešu vinaigrette 240 Kč
Zauzený hovězí jazyk, jablka, křen, majonéza z hrubozrnné hořčice 190 CZK
Srnčí paštika, brusinky, limetkové máslo 220 Kč
Kachní foie gras, meruňky, avokádo 260 Kč
Vývar z volské oháňky 90 Kč
Krém z bílých fazolí, šunka z černého prasete 90 Kč
Chřestové rizoto, skleněné vejce, parmazán 240 Kč
Casarecce, pečené kalamáry, rajčatová omáčka, černé olivy 260 Kč
Makrela, okurky, červené hrozny, tuňák, koprová omáčka 440 Kč
Kukuřičné kuře, kedlubnové zelí, batáty, omáčka z červeného zelí 290 Kč
Králičí stehno, špenát, krémová fregola, tymiánová omáčka 340 Kč
Jehněčí ramínko, pyré z mladého hrášku, cizrna, omáčka z rozmarýnu 390 Kč
Bůček z jablečného vepře v calvádosu, květákový krém, žampiony, bryndza 320 Kč
Hovězí flap, černý kořen, grenaille, baby gem, cherry rajčata, dijonský dresink 420 Kč
Holubí prso, červená řepa, kukuřice, tuřín, omáčka ze smržů 490 Kč
Konfitovaná kachna, pyré z červeného zelí, bíle zelí, bramborové noky 340 Kč
Hovězí guláš zahuštěný chlebem, špekový knedlík, křen 320 Kč
Telecí líčka v červeném víně, pyré z pečeného celeru, pečená zelenina 340 Kč
Champagne sorbet z růží 140 Kč
Makové knedlíky, puding, omáčka ze švestek 150 Kč
Žemlovka, vanilkový krém 170 Kč
Čokoládové bonbóny 160 Kč

  Recenze


Napiš recenzi:

  Jídlo

Obsluha

Prostředí






  O restauraci


Česká kuchyně i kuchyně okolních evropských zemí jsou základem, na kterém staví šéfkuchař Michal Paulík svá inovativní a kreativní jídla. Za použití kvalitních, povětšinou lokálních surovin, obměňuje a dotváří chuti, barvy, vůně tak, že z tradičního se stává nové, nápadité a překvapivé, plné drobných chuťových nuancí. Bylinky, ne zcela běžné druhy zeleniny, kvalitní maso, drůbež i ryby skládá do nápaditých a hravých jídel, a vytváří tak jakési krajiny na talíři.

Nuance restaurant - Malé náměstí 138/4 , Praha 1