Denní menu



...

Denní menu pro tento den nebylo vyplněno.

Nezkusíme to jinde?
  Restaurace v okolí

  Recenze


Napiš recenzi:

  Jídlo

Obsluha

Prostředí






  O restauraci


Za hlavní motor, který mě žene dopředu, považuji především spokojenost svých hostů a jejich uznání. Každý dobrý šéfkuchař by podle mě měl být osobností, která má potřebné znalosti a nebojí se kombinovat různé chutě a postupy. Musí být též dobrým hospodářem a musí umět spotřebovat všechny suroviny, které má k dispozici. Vedu také jako lektor kurzy vaření, specializované především na kubánskou, italskou, francouzskou kuchyni a mořské ryby. Ve své práci se řídím pravidlem, že nejdůležitější součástí kvalitní kuchyně jsou čerstvé suroviny. V kuchyni zásadně odmítám používání polotovarů, chemických dochucovadel a mikrovlnné trouby – tu podle mě dobrý kuchař v kuchyni nepotřebuje, pokud není líný. Kuchařem jsem se vyučil v roce 1990 v hotelu Internacionál. Působil jsem v několika pražských restauracích jako například La Provence. Jako šéfkuchař jsem otevíral nebo působil v restauracích U kamenného mostu, Pelikán, Ajvö. Jako sous chef jsem byl při otevření pětihvězdičkového hotelu Carlo IV

Deserterie - Náměstí Míru 117/16 , Praha 2